Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vis & Veg
Vis & Veg
Minder vlees eten? Natuurlijk. Beter voor het milieu, beter voor je gezondheid en beter voor de meeste dieren. Alleen komt die linksdraaiende bonensalade met... »
 
 
 
 
 

2011 Opgetekend
2011 Opgetekend
De Arabische lente, de tsunami in Japan, het proces tegen Wilders, hetgesteggel rond de JSF, de oorlog in LibiĆ«, het schietdrama in Alphen aand en Rijn, de ... »
 
 
 
 
 

Hoe kom ik op voor mezelf?
Hoe kom ik op voor mezelf?
tips om uw stem te laten gelden. Sleutels tot succes. Vindt u het moeilijk om nee te zeggen? Weet u bij belangrijke... »
 
 
 
 
 

Moederlief
Moederlief
Moederlief is een prachtige bloemlezing van gedichten en liedteksten voor en over moeders. Hedendaagse gedichten van onder anderen Hagar Peeters en Ingmar He... »
 
 
 
 
 

Inpakken & wegwezen
Inpakken & wegwezen
Hoe pak je een koffer in? Het aantal onderbroeken moet tenminste gelijk zijn aan het aantal dagen dat een was-machine buiten bereik is. Extra schoenen. Warme... »
 
 
 
 
 

97 kinderliedjes
97 kinderliedjes
<p>Berend Botje, Kortjakje, Daar was laatst een meisje loos...In dit boekje staan 97 bekende</p><p>liedjes voor kinderen. Z zijn ingedeeld in categorieĆ«n, z... »
 
 
 
 
 

Spectrum Jaarboek
Spectrum Jaarboek
Spectrum Jaarboek 2005 »