Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Roomies
Roomies
Roomies geeft een inkijkje in Ypes leven in Amsterdam met huisgenoten Aaron en Berrie. Van vergeten groenten tot dates die je ook maar liever weer vergeet: h... »
 
 
 
 
 

Opstartproblemen
Opstartproblemen
Jonge ondernemers zijn ze, maar aardige ondernemers: de Vrijmiboys, GJ is de ideeenman, Varun de IT-nerd en Justin de playboy. Op hun weg naar de top worden ... »
 
 
 
 
 

Een buitenkansje voor doe-het-zelvers
Een buitenkansje voor doe-het-zelvers
In Een buitenkansje voor doe-het-zelvers storten Ype en Nico zich in de roerige woningmarkt van Amsterdam. Maar een eigen huis blijkt natuurlijk geen eindpun... »
 
 
 
 
 

De tand des tijds
De tand des tijds
 »
 
 
 
 
 

Koek en ei
Koek en ei
Wie bij fotostrips nog altijd denkt aan oubollige fotoromans uit de jaren '70, is zelf niet meer helemaal bij de tijd. Ype Driessen heeft het medium fotostri... »
 
 
 
 
 

De Uitgeverij
De Uitgeverij
 »
 
 
 
 
 

Ype + Willem
Ype + Willem
Ype+Willem - Heel herkenbaar<br/><br/>De eerste autobiografische fotostrip ter wereld!<br/><br/>Het vergeten genre van de fotostrip wordt nieuw leven ingebla... »
 
 
 
 
 

Het nadeel van de twijfel
Het nadeel van de twijfel
Al meer dan tien jaar maakt Ype Driessen korte, grappige fotostrips over zijn eigen leven en dat van zijn familie en vrienden voor onder andere Het Parool, N... »
 
 
 
 
 

Lat
Lat
 »