Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ype + Willem
Ype + Willem
Ype+Willem - Heel herkenbaar<br/><br/>De eerste autobiografische fotostrip ter wereld!<br/><br/>Het vergeten genre van de fotostrip wordt nieuw leven ingebla... »
 
 
 
 
 

Ype & Ionica
Ype & Ionica
-Is 0,99999 echt hetzelfde als 1?-Wat is de kans dat van een groep van 23 mensen er 2 op dezelfde dag jarig zijn?-Hoeveel pianostemmers telt Amsterdam?-Hebbe... »
 
 
 
 
 

Zonde
Zonde
 »
 
 
 
 
 

Ype + Willem
Ype + Willem
Deel 2 in de succesvolle reeks autobiografische fotostrips.<br/><br/>Het vergeten genre van de fotostrip werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen met de autobi... »
 
 
 
 
 

Roomies
Roomies
Roomies geeft een inkijkje in Ypes leven in Amsterdam met huisgenoten Aaron en Berrie. Van vergeten groenten tot dates die je ook maar liever weer vergeet: h... »
 
 
 
 
 

Ype
Ype
 »
 
 
 
 
 

Ype + Willem 3
Ype + Willem 3
Alweer het derde deeltje in de reeks Ype + Willem. De leukste fotostrip van Nederland! In dit deel gaat het tweetal op huizenjacht. »
 
 
 
 
 

Een buitenkansje voor doe-het-zelvers
Een buitenkansje voor doe-het-zelvers
In Een buitenkansje voor doe-het-zelvers storten Ype en Nico zich in de roerige woningmarkt van Amsterdam. Maar een eigen huis blijkt natuurlijk geen eindpun... »
 
 
 
 
 

De tand des tijds
De tand des tijds
 »