Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Brommende brons
Brommende brons
Wiske ontmoet een oude werkman die beweert dat hij met behulp van een mysterieus steentje met bronzen beelden kan praten. Hij naait het beeldje in Schanullek... »
 
 
 
 
 

Het eiland Amoras
Het eiland Amoras
SUSKE en WISKE
Deel 1 t/m 66 verschenen in zwart-wit. Deze delen zijn in die uitvoering niet meer verkrijgbaar, maar warden wel in kleur in de serie hernomen... »
 
 
 
 
 

Het rijmende paard
Het rijmende paard
Op de Kalmthoutse heide dwaalt een spookpaard rond. Natuurlijk laten onze helden zich daardoor niet afschrikken maar een gemakkelijke strijd is het niet. Ze ... »
 
 
 
 
 

De gekke gokker
De gekke gokker
SUSKE en WISKE
Deel 1 t/m 66 verschenen in zwart-wit. Deze delen zijn in die uitvoering niet meer verkrijgbaar, maar werden wel in kleur in de serie hernomen... »
 
 
 
 
 

De Mottenvanger
De Mottenvanger
 »
 
 
 
 
 

De Poezelige poes
De Poezelige poes
Onze vrienden gaan op zoek naar een witte kat met zwart puntje aan de staart omdat die iets te maken zou hebben met een wereldwonder. Als ze de kat Maroef ge... »
 
 
 
 
 

De mollige meivis
De mollige meivis
Nadat Wiske een geheime boodschap ontdekt heeft reizen onze vrienden naar het Rupelmonde van 1541 waar ze Artolius en zijn dochter Veerle uit de handen van C... »
 
 
 
 
 

De amoureuze amazone
De amoureuze amazone
Lambik vindt een revolutionaire brandstof uit waarop heel wat industrieumllen meteen verlekkerd zijn. Als Lambik zijn uitvinding niet uit handen wil geven st... »
 
 
 
 
 

Het laatste dwaallicht
Het laatste dwaallicht
Bij het opruimen van zijn zolder ontdekt Lambik een oude koffer met het dagboek van zijn voorvader Evarist en diens kostuum van de Gilles van Binche. Lambik ... »
 
 
 
 
 

De Regenboogprinses
De Regenboogprinses
Als onze vrienden in het dagboek van piratenkapitein Zwartbaard lezen over het gevangenschap van de Regenboogprinses willen ze haar zo snel mogelijk bevrijde... »