Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De zwarte spiegel
De zwarte spiegel
 »
 
 
 
 
 

Bulles de savon
Bulles de savon
Tout le monde connaicirct maintenant les chouettes aventures des Ptits Bob et Bobette. Ce sont de grandes parties de plaisir en compagnie de Patsy sauf quand... »
 
 
 
 
 

De elfstedenstunt
De elfstedenstunt
Het verhaal begint op een zonnige lentedaghellip nu ja zonnig? Lambik wordt plots lastig gevallen door een mannetje dat vriesstralen afschiet. Suske en Wiske... »
 
 
 
 
 

Het Grote Gat
Het Grote Gat
Dit verhaal speelt zich af in ZuidAfrika voor de eeuwwisseling en draait helemaal rond de grote blauwe diamant. Of is hij niet blauw? De kostbare steen wordt... »
 
 
 
 
 

De poenschepper
De poenschepper
Lambik heeft geiumlnvesteerd in een bedrijf dat failliet gegaan is en nu is hij al zijn geld verloren. Als hij plots een hoopje bankbiljetten ziet zweven gaa... »
 
 
 
 
 

Het zoemende ei
Het zoemende ei
 »
 
 
 
 
 

De straatridder
De straatridder
Suske Wiske en Sidonia ontfermen zich over Seppe die in een krotwoning woont en door de verhuurder uitgebuit wordt. Samen met Jerom en Lambik bouwen ze een h... »
 
 
 
 
 

Dromendiefstal
Dromendiefstal
Na een reis naar Cambodja gedraagt Lambik zich mysterieus en doet hij geheimzinnig over de bagage die hij bijheeft. Jerom en Sidonia zijn prikkelbaar en Susk... »
 
 
 
 
 

De Tartaarse helm
De Tartaarse helm
Als Suske een hypnotiseur redt worden hij Wiske en Lambik als bedankje onder hypnose gebracht. Daardoor belanden de drie in het Brugge van de 13e eeuw. Samen... »