Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jaren van de Olifant
Jaren van de Olifant
Een graphic novel over omgaan met verdriet en afscheid nemen.<br/><br/>Stripmaker Willy Linthout (bekend van onder andere "Urbanus") ontving in 2009 veel lof... »
 
 
 
 
 

De tenor van Tollembeek
De tenor van Tollembeek
In deze derde Urbanus Omnibus weer 5 dolle en driedubbel geflipte avonturen van Urbanus en de zijnen: De tenor van Tollembeek, Urbanus moet trouwen, Radio Sa... »
 
 
 
 
 

De gouden bedpan
De gouden bedpan
Nonkel Fillemon weet geen blijf met zijn geld en besluit het dan maar te investeren in gouden bedpannen voor de bejaarden in Tollembeek. Dat is natuurlijk ni... »
 
 
 
 
 

Special Juffrouw Pussy
Special Juffrouw Pussy
Urbanus presenteert de enige echte Pussy Speciaal!Iedereen heeft wel een boontje voor juffrouw Pussy, de attente en aantrekkelijke lerares van tollembeek. He... »
 
 
 
 
 

De muzikale rits
De muzikale rits
Urbanus wordt het slachtoffer van zijn eigen nieuwsgierigheid: wanneer hij per ongeluk een experimenteel goedje van Amedee opdrinkt, zet hij een onomkeerbaar... »
 
 
 
 
 

Het gat van de duivel
Het gat van de duivel
Urbanus gaat zijn plechtige communie doen. Net op dat moment wordt de heilige hostie naar de aarde gestuurd om een uitverkorene te kiezen. Die uitverkorene m... »
 
 
 
 
 

De levende blokjes
De levende blokjes
Juffrouw Pussy daagt de klas van Urbanus uit om het meest bloeiende bedrijf uit de grond te stampen. Met een prachtige hoofdprijs als inzet. Met welke lumine... »
 
 
 
 
 

De vuilzakmeppers
De vuilzakmeppers
Eindelijk, Cesar heeft een nieuwe job, bij de vuilkar! Maar de vuilnismannen hebben last van een meeuwenplaag. Die vervelende beesten pikken alle vuilniszakk... »
 
 
 
 
 

Urbanov Protski
Urbanov Protski
Het gaat goed met Tollembeek, ze hebben zelfs hun eigen luchtvaartmaatschappij: Tollembeek Airlines! Alleen vliegen ze enkel op Rusland omdat dat het goedkoo... »