Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het rattenkamertje
Het rattenkamertje
<p>Een jarenlange droom van Urbanus gaat in vervulling. Juffrouw Pussy komt bij de familie Urbanus inwonen. Ze mag in het rattenkamertje slapen. In het begin... »
 
 
 
 
 

Het ei van Urbei
Het ei van Urbei
Nadat God de Vader in De Flopschepper heel de schepping had vernietigd, halen zijn kinderen de familie Urbanus terug met de geheimzinnige Kukuluwoef. Urbanus... »
 
 
 
 
 

ASS 12 ex.
ASS 12 ex.
 »
 
 
 
 
 

Urbanus bij de Chiro
Urbanus bij de Chiro
<p>Urbanus, Dikke Herman en hun vrienden vervelen zich steendood in Tollembeek en ze besluiten dan maar om kattenkwaad te gaan uithalen. Kattenkwaad heeft ec... »
 
 
 
 
 

Ghostprutsers gaan verder
Ghostprutsers gaan verder
<p>Cesar zit nog steeds vast in de klauwen van Pif de Zwif. Amadee zit nog altijd vast in een pot confituur en Nabuko Donosor zit niet langer vast aan zijn a... »
 
 
 
 
 

Display 170/15 EX.
Display 170/15 EX.
 »
 
 
 
 
 

De asielvinders
De asielvinders
Urbanus is nog altijd smoorverliefd op juffrouw Pussy. En het lijkt wel of juffrouw Pussy ook dol is op Urbanus. Botswana en Dikke Herman kunnen het nauwelij... »
 
 
 
 
 

Game over!
Game over!
Amedee vind de superfrigoboy uit en Cesar wordt ernstig ziek.SBKSU90JR »
 
 
 
 
 

Filmspecial
Filmspecial
Urbanus presenteert de enige echte Filmspeciaal!Heel Tollembeek mag meespelen in zijn nieuwste film, dus maak je klaar voor een reeks spannende avonturen, ta... »
 
 
 
 
 

Urbanus in de allesweters
Urbanus in de allesweters
Amedee is zonder twijfel de meest briljante strontvlieg ter wereld. Van een luciferdoosje en een elastiekje maakt hij zonder problemen een autootje. Maar Ame... »