Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Klerenwoorden & modetaal
Klerenwoorden & modetaal
Een must have voor elke modeliefhebber!

In Klerenwoorden & modetaal haalt Vivien Waszink allerlei modebegrippen en fashiontrends uit de kast - van nu én vr... »
 
 
 
 
 

Kids, koffietjes, comfortzone
Kids, koffietjes, comfortzone
Qualitytime met de kids op papadag. Koffietje doen met de collegaatjes. Chillen op een fissa met je matties. Feedback over de schutting gooien. Hun irriteren... »
 
 
 
 
 

Knuffelcontact & Waterwappie
Knuffelcontact & Waterwappie
Betekent knuffelcontact hetzelfde als knuffelmaatje? Zijn waterwappies klimaatknuffelaars of juist niet? Behoren applauskinderen tot de achterbankgeneratie o... »
 
 
 
 
 

Knuffelcontact & waterwappie
Knuffelcontact & waterwappie
In coronatijd kwamen er heel veel nieuwe woorden bij: plotseling zaten we middenin een anderhalvemetersamenleving, gingen we bij elkaar op raamvisite, vierde... »
 
 
 
 
 

Woord!
Woord!
Nederhoppers zijn grappig als haha, cooler dan een pinguïn in een vriestas en stoer - ze naaien zelfs Van Gogh een oor aan. Hiphop gaat veel verder dan over... »
 
 
 
 
 

Woord!
Woord!
Nederhoppers zijn grappig als haha, cooler dan een pinguïn in een vriestas en stoer ze naaien zelfs Van Gogh een oor aan. Hiphop gaat veel verder dan over ... »
 
 
 
 
 

De nieuwe woorden van 2015
De nieuwe woorden van 2015
Jihadbruid, banenbonus, opa-en-omaplan, tefalpremier en polderwolf; blijvertjes of eendagsvliegen?Aan de taal herken je de maatschappij. Woorden laten zien w... »