Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Arthur Conan Doyle
Arthur Conan Doyle
Arthur Conan Doyle (1859-1930) was de bedenker van Sherlock Holmes, wellicht de beroemdste fictieve figuur uit de geschiedenis van de literatuur en nog steed... »
 
 
 
 
 

Mijn Azertyfactor
Mijn Azertyfactor
'Mijn Azertyfactor' bundelt 25 teksten van onbekend talent dat gespot werd op het platform Azertyfactor, een vrijhaven van Creatief Schrijven waar pennenvoer... »
 
 
 
 
 

Frankenstein
Frankenstein
Mary Shelley (1797-1851) leidde een tragisch leven, met het verlies van drie kinderen en haar man, de dichter Percy Bysshe Shelley, die op dertigjarige leeft... »
 
 
 
 
 

Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe (1809-1849) was een Amerikaanse dichter, schrijver van korte verhalen, romanschrijver, literair criticus, toneelschrijver en uitgever. Hij wa... »
 
 
 
 
 

Kant & wal #1
Kant & wal #1
 »
 
 
 
 
 

Behekst
Behekst
VITALSKI Behekst
'Op het precieze ogenblik dat het aanzienlijke merendeel van deze beruchte fragmenten tot stand kwam, verkeerde de altoos hardwerkende, onve... »
 
 
 
 
 

Lewis Carroll
Lewis Carroll
De Britse schrijver Lewis Carroll (1832-1898), pseudoniem van Charles Lutwidge Dodgson, leidde zelf een even wonderlijk leven als de ongrijpbare personages v... »
 
 
 
 
 

Op sterk water
Op sterk water
VITALSKI Op sterk water
Het gaat niet slecht met Vitalski. Hij werkt aan zijn essaybundel De Betekenis Van De Ballingschap In De West-Europese Letterkunde Va... »