Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De robijn van Romana
De robijn van Romana
Het is vakantie en de hele bende gaat kamperen. Ze slaan hun tenten op naast een romantisch kasteeltje en op hetzelfde terrein staat ook een circus. Bert sla... »
 
 
 
 
 

Het spook van de musical
Het spook van de musical
Timo de nieuwe vriend van Steve is musicalregisseur en zoekt mensen om mee te spelen in Quasimodo de musical. Zoeuml en Jasmijn blijken geschikt te zijn voor... »
 
 
 
 
 

Speurneus en Co
Speurneus en Co
Paniek op de poolW817 deel 16 Alle jonge mensen dromen er van ooit eens te mogen meespelen in een videoclip van hun favoriete ster. Bifgit Akke Carlo Steve ... »
 
 
 
 
 

Openbare werken
Openbare werken
Akke Carlo en hun vrienden vertrekken voor een reisje naar Egypte. Via de universiteit kunnen ze meewerken aan een archeologisch project de zoektocht naar ee... »
 
 
 
 
 

De robot van Cosinus
De robot van Cosinus
Omdat zowel Tom als Jasmijn dringend geld nodig hebben nemen ze een baantje aan in een hotel. Een van de klanten in dat hotel is professor Cosinus die in het... »
 
 
 
 
 

De komieke kameel
De komieke kameel
 »
 
 
 
 
 

De A-Zielzoeker
De A-Zielzoeker
Akke is de pedalen kwijt. Hij twijfelt aan alles en in de eerste plaats aan zichzelf. Hij begrijpt de wereld niet meer en denkt dat niemand van hem houdt. To... »
 
 
 
 
 

Een dag in de zoo
Een dag in de zoo
Mark Vertongen hangt de aap uit om Paulien teamuseren, maar dat werkt Bieke op de zenuwen.Ze komt niet aan werken toe.Ze stuurt Mark en Paulien dan ook voor ... »
 
 
 
 
 

Basta!
Basta!
En Daarmee Basta 02 De Vampier »
 
 
 
 
 

Mysterie in Immateria
Mysterie in Immateria
Isa heeft een nieuwe vriend waar ze niet van weg te slaan is. Joost die nog steeds een beetje verliefd is op Isa maar dat alle macht ontkent is jaloers. Om z... »