Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kind 44
Kind 44
Het is 1953. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief diekinderen vermoordt. Maar in de Sovjet-Unie mogen alleen politieke misdaden bestaan... »
 
 
 
 
 

Kolyma
Kolyma
De overrompelende opvolger van Kind 44 <br/><br/>Sovjet-Unie, 1956. Na Stalins dood ontstaat een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de mi... »
 
 
 
 
 

Kind 44
Kind 44
 »
 
 
 
 
 

De boerderij
De boerderij
In de spannende psychologische thriller De boerderij speelt Tom Rob Smith een spel met waarheid en leugen. Voor Daniel komt het als een schok dat zijn moeder... »
 
 
 
 
 

Agent 6
Agent 6
Moskou, 1965. Het is de tijd van de Koude Oorlog. De Sovjet-Unie probeert zich na de gewelddadige moorden van Stalin en de chaotische jaren vijftig die daaro... »
 
 
 
 
 

Kind 44
Kind 44
'Zo mooi, zo gruwelijk. Geniaal.' NRC Handelsblad

1953. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief die het op kinderen heeft gemunt. Leo Dem... »
 
 
 
 
 

Kind 44
Kind 44
1953. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief die kinderen vermoordt. Maar in de Sovjet-Unie mogen alleen politieke misdaden bestaan. Leo ... »
 
 
 
 
 

Child 44
Child 44
 »
 
 
 
 
 

Kolyma
Kolyma
Sovjet-Unie, 1956. Na Stalins dood ontstaat een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de misdadigers onschuldig. Alles raakt in een stroomve... »