Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kolyma
Kolyma
De overrompelende opvolger van Kind 44 <br/><br/>Sovjet-Unie, 1956. Na Stalins dood ontstaat een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de mi... »
 
 
 
 
 

Agent 6
Agent 6
Moskou, 1965. Het is de tijd van de Koude Oorlog. De Sovjet-Unie probeert zich na de gewelddadige moorden van Stalin en de chaotische jaren vijftig die daaro... »
 
 
 
 
 

Kind 44
Kind 44
`Kind 44 van Tom Rob Smith speelt zich af begin jaren vijftig. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief die het op kinderen heeft gemunt. ... »
 
 
 
 
 

Child 44 Tom
Child 44 Tom
 »
 
 
 
 
 

Kind 44
Kind 44
 »
 
 
 
 
 

Agent 6
Agent 6
Een tragische gebeurtenis vernietigt alles wat Leo Demidov, voormalig agent bij de geheime dienst, liefheeft. Koste wat kost zal hij de enige vinden die de w... »
 
 
 
 
 

De boerderij
De boerderij
In de spannende psychologische thriller De boerderij speelt Tom Rob Smith een spel met waarheid en leugen. Voor Daniel komt het als een schok dat zijn moeder... »
 
 
 
 
 

Kind 44
Kind 44
1953. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief die kinderen vermoordt. Maar in de Sovjet-Unie mogen alleen politieke misdaden bestaan. Leo ... »
 
 
 
 
 

The Woman Question
The Woman Question
 »
 
 
 
 
 

Kind 44
Kind 44
'Zo mooi, zo gruwelijk. Geniaal.' NRC Handelsblad1953. In Stalins arbeidersparadijs is een seriemoordenaar actief die het op kinderen heeft gemunt. Leo Demid... »