Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bert en Bart redden de wereld
Bert en Bart redden de wereld
De onafscheidelijke broers Bert en Bart houden van ruimtewezens, en ook van schieten. Maar het allermeest houden ze van schieten op ruimtewezens die terugsch... »
 
 
 
 
 

Een ober van niks
Een ober van niks
Er was eens een ober die alles uit zijn handen liet vallen. Hij wilde zo graag een goede ober zijn, maar hoe hij ook zijn best deed, alles ging steeds weer v... »
 
 
 
 
 

Nederland Leest Juniorpakket voor scholen 2021
Nederland Leest Juniorpakket voor scholen 2021
DE BESTELPERIODE IS GESLOTENAls u toch een bestelling plaatst komt deze op de reservelijst. Levering is dan niet gegarandeerd en gebeurt alleen bij voldoende... »
 
 
 
 
 

Katvis
Katvis
Ate heeft online een vriend: Baptiste. Baptiste is illegaal in België en Ate legaal in Nederland, maar ze houden van dezelfde youtubers en whatsappen elke d... »
 
 
 
 
 

Agent en Boef en de fopmoppen
Agent en Boef en de fopmoppen
Het vierde deel in de bekroonde reeks over Agent en Boef Boef slaagt er weer in om uit de gevangenis te ontsnappen. Hij vlucht en onderweg neemt hij iederee... »
 
 
 
 
 

De lekker lange agent
De lekker lange agent
'De lekker lange agent' is een grappig prentenboek van Zilveren Griffel-winnaar Tjibbe Veldkamp. De mooie retro-illustraties werden gemaakt door de Zweedse G... »
 
 
 
 
 

Temmer Tom
Temmer Tom
Vijftien jaar geleden maakten Tjibbe Veldkamp en Philip Hopman het prentenboek Temmer Tom. Nu keren zij terug naar het fantastische verhaal. Ze maakten een g... »
 
 
 
 
 

Show offs
Show offs
`The other thing I wanted to tell you, neighbour, he said, `is that my John plays the triangle while teaching a dog to sit, blowing bubbles and juggling thre... »
 
 
 
 
 

Bert en Bart en de zoen van de zombie
Bert en Bart en de zoen van de zombie
‘Team Bert en Bart!’ zei Dokter Dwangman. ‘Jullie zitten toch niet te LEZEN?’
Bert en Bart hoorden hem niet, want ze zaten te lezen.
Dokter D... »