Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Opscheppers
Opscheppers
Dit is het mooiste, grappigste en opschepperigste boek ooit! Met het allerleukste verhaal en de allergeweldigste tekeningen. »
 
 
 
 
 

Bert en Bart redden de wereld
Bert en Bart redden de wereld
<P>Alsof het de Zurghs zelf waren, veroverden Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer de hele wereld met hun kinderboekenweekgeschenk Bert en Bart redden de wereld.<... »
 
 
 
 
 

Maar eerst ving ik een monster
Maar eerst ving ik een monster
Iedere ouder herkent het: snel even instoppen, oké dan nog even een verhaaltje, maar kort… en dan begint het.Dit prentenboek is niet alleen om voor te lez... »
 
 
 
 
 

De verkipping
De verkipping
De boer wil dat zijn varkens eieren leggen en hij bouwt een machine om kipvarks te maken. De varkens willen helemaal geen kippen worden en ze bedenken een pl... »
 
 
 
 
 

Agent en Boef en de gladde grapjes
Agent en Boef en de gladde grapjes
Een spannend verhaal dat ondeugende jongens en meisjes aanspreekt Boef ontsnapt en steelt zeep. Even later glijden overal mensen uit... Kan Agent Boef weer ... »
 
 
 
 
 

The coolest cowboy
The coolest cowboy
The coolest cowboy was in the middle of a great gunfight when suddenly the royal princess showed up in the Wild West. She wanted him to rescue her romantical... »
 
 
 
 
 

Stinkie
Stinkie
Ken je die boeken over paardenmeisjes? Die dromen van een eigen pony die Pinkie heet? En dat die droom dan uitkomt? En dat ze op het eind dan ook nog een wed... »