Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vrouwen van Fred
De vrouwen van Fred
De doden laten me niet met rust, niet zolang ik zelf nog leef. Ze kijken me aan, praten tegen me en stellen vragen waarop ik toen ze nog leefden het antwoord... »
 
 
 
 
 

Wat doen we met Fred
Wat doen we met Fred
Als vriendschap in haat verandert, vallen er doden.In De Maegd, de stamkroeg waar een groep vriendinnen elkaar iedere week ontmoet, lijken alle problemen ove... »
 
 
 
 
 

Gekleed te water
Gekleed te water
»
 
 
 
 
 

Schaduwtuin
Schaduwtuin
Een excentrieke illustratrice van natuurboeken ligt dood onder aan de trap van haar afgelegen landhuis. De kleindochter van een bekende strafpleiter wordt on... »
 
 
 
 
 

Oud zeer
Oud zeer
<p>Een baksteen door de ruit is het begin van een reeks bedreigende gebeurtenissen die het leven van psycholoog Anne Verheul steeds meer ontregelen. Terwijl ... »
 
 
 
 
 

Lot
Lot
Wanneer Lot haar gehandicapte moeder verliest, gaat ze doen wat ze al die jaren al wilde: op zoek naar haar vader. Maar graven in het verleden van haar moede... »
 
 
 
 
 

Als zand door mijn vingers
Als zand door mijn vingers
T/m 28 februari 2009 in prijs verlaagd: van 7,50 voor 5,00.Wanneer Emma van der Merwe haar zuster Floor bezoekt omdat die jarig is, treft zij een leeg hu... »