Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Horrorarium
Horrorarium
Kan een tulp ontaarden in horror? Ja, het kan.
Want alles is mogelijk in deze bundle fantastische verhalen, van zeven toonaangevende griezelauteurs in Nederl... »
 
 
 
 
 

De onvoorziene
De onvoorziene
De onvoorziene - druk 1 »
 
 
 
 
 

Leerling Tovenaar Vader & Zoon
Leerling Tovenaar Vader & Zoon
Ooit sloeg de nabijheid van de dood een gat in het leven van de jonge Travis Lauper. Een zonderlinge vreemdeling die Travis bij toeval op het strand ontmoett... »
 
 
 
 
 

De vis in de fles
De vis in de fles
Op een dag draait de zwaartekracht op aarde zich ineens om. Onder is boven en boven is onder. Iedereen die zich niet op een of andere manier kan vasthouden, ... »
 
 
 
 
 

HEX
HEX
(POD uitvoering) ‘Briljant en volstrekt origineel’ noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt. HEX is een razend spannende thriller.Wie er wordt geb... »
 
 
 
 
 

Gebroken spiegels
Gebroken spiegels
Gebroken spiegels is de eerste bundel korte verhalen van Hugo Award-winnaar Thomas Olde Heuvelt, die eerder furore maakte met HEX.

Gebroken spiegels bevat h... »
 
 
 
 
 

Orakel
Orakel
<p>'Briljant en volstrekt origineel.' Stephen King</p><p>Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een boll... »
 
 
 
 
 

Dolores Dolly Poppedijn
Dolores Dolly Poppedijn
Dolores Dolly PoppedijnNa de dood van haar baby Dolores glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen.... »
 
 
 
 
 

Om nooit te vergeten
Om nooit te vergeten
Om nooit te vergeten is een bundel korte verhalen van Nederlands talent Thomas Olde Heuvelt, die eerder internationaal doorbrak met HEX. Stephen King noemde ... »
 
 
 
 
 

Hex
Hex
Het pittoreske dorpje Beek is in de greep van de zeventiende-eeuwse Wylerheks, die met haar dichtgenaaide mond en ogen de bewoners de stuipen op het lijf jaa... »