Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Echo
Echo
<p>Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaar... »
 
 
 
 
 

Gebroken spiegels
Gebroken spiegels
Gebroken spiegels is de eerste bundel korte verhalen van Hugo Award-winnaar Thomas Olde Heuvelt, die eerder furore maakte met HEX.

Gebroken spiegels bevat h... »
 
 
 
 
 

Echo (Backcard + 6 ex. + POS)
Echo (Backcard + 6 ex. + POS)
Echo van Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX, is een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kr... »
 
 
 
 
 

November
November
<p>Welkom in Lock Haven, Washington, waar de gelukkigste straat van de Verenigde Staten zich bevindt. Als je door Bird Street zou wandelen, zou je zien dat h... »
 
 
 
 
 

Echo MP (6 ex. + vloerstickers)
Echo MP (6 ex. + vloerstickers)
Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, ... »
 
 
 
 
 

Hex
Hex
'Briljant en volstrekt origineel' noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt. HEX is een razend spannende thriller die een internationale bestseller wer... »
 
 
 
 
 

Om nooit te vergeten
Om nooit te vergeten
Om nooit te vergeten is een bundel korte verhalen van Nederlands talent Thomas Olde Heuvelt, die eerder internationaal doorbrak met HEX. Stephen King noemde ... »
 
 
 
 
 

(Re)Writing history
(Re)Writing history
 »
 
 
 
 
 

Orakel
Orakel
 »