Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het uur van de haan
Het uur van de haan
Roy en zijn moeder gaan op reis naar het tropische eiland waar zijn oma Celeste woont. Zoiets kost veel geld, maar gelukkig betaalt Frederik, een rijke vrien... »
 
 
 
 
 

Wolf maakt Boe weg
Wolf maakt Boe weg
Weinig dingen zijn zo geweldig als verstoppertje spelen in het kasteel van Pier. Boe heeft zich heel erg goed verstopt. Toch vindt Wolf hem, in een vaas! Sne... »
 
 
 
 
 

Wie heeft de zon gepikt?
Wie heeft de zon gepikt?
De kippetjes. Karmen, een klein wit kippetje, wil de zee zien. Ze gaat helemaal alleen... »
 
 
 
 
 

Sinterklaas zakt door zijn paard
Sinterklaas zakt door zijn paard
Het paard van Sinterklaas is te dik. Hij zakt al door zijn benen als Piet Pedro op zijn rug springt. Hoe moet hij dan straks Sinterklaas over de daken dragen... »
 
 
 
 
 

De held van Oer
De held van Oer
Als Justin alles van tevoren had geweten, was hij nooit naar Oer gegaan. Want het is verre van vredig in dit land van draken en nimfen, van dwergen en feeën... »
 
 
 
 
 

Dappere Chris in het enge bos
Dappere Chris in het enge bos
Chris gaat in zijn eentje het bos in. Hij speelt dat dit een groot, eng bos is, waar hij de vreselijkste wezens tegenkomt, zoals de wolf van Roodkapje, een g... »
 
 
 
 
 

Vliegeren
Vliegeren
Versjes, sprookjes, verhalen, gesprekken, fabels - je vindt ze allemaal in dit heerlijke luisterboek van Thea Dubelaar.  »
 
 
 
 
 

De mislukte moordenaar
De mislukte moordenaar
De arme 12-jarige Jorge uit Zuid-Amerika leeft al jaren op straat met een straatbende. Op een dag wordt hij door een rijke man aangesproken die een opdracht ... »