Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

Als ik HIER! zeg loopt 'ie weg
Als ik HIER! zeg loopt 'ie weg
In dit boekje bespreekt Yvonne Kroonenberg samen met Debbie Rijnders een lange rij van onvolkomenheden. Je kunt ze zomaar tegen komen bij je hond, van lekker... »
 
 
 
 
 

Fluweel
Fluweel
<p>Deel 26 van de <em>Eve Dallas</em>-serie</p><p>Een meisje van acht wordt zwaar getraumatiseerd gevonden in een steegje. Ze herinnert zich niets meer en kr... »
 
 
 
 
 

Alles wat je wilt weten over wijn
Alles wat je wilt weten over wijn
word wijnexpert in een weekend »
 
 
 
 
 

100% Duits
100% Duits
100% DUITSDE TAALGIDS VAN NU!Met deze taalgids maak je in no-time duidelijk wat je wilt. De handige APP voor je mobiele telefoon* helpt je alles goed uit te ... »
 
 
 
 
 

Vermoorde schoonheid
Vermoorde schoonheid
<p>Ze was een van de meest gewilde vrouwen ter wereld. Een topmodel dat altijd kreeg wat ze wilde – zelfs de man van een ander. En nu is ze gewelddadig ver... »
 
 
 
 
 

Tapas
Tapas
Tapas hebben hun eigen plaats in de Spaanse eetcultuur: als aperitief bij een glas wijn, staand aan de bar, of in grotere keuze als avondmaaltijd. Bovendien ... »
 
 
 
 
 

De Bak encyclopedie
De Bak encyclopedie
Fruitgebak, verjaardagstaarten, brood, petit fours, cake. De Bak encyclopedie geeft u een volledig beeld met recepten voor de ware bakliefhebber.<br/>* Met m... »