Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katten encyclopedie
Katten encyclopedie
Naast beschrijvingen en foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek... »
 
 
 
 
 

Vanaf nu, altijd
Vanaf nu, altijd
Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een le... »
 
 
 
 
 

Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
<p><strong>Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…</strong></p><p>Filmste... »
 
 
 
 
 

The big short
The big short
de geheime winnaars van de kredietcrisis. Het echte verhaal van het ineenstorten van de Amerikaanse economie begon... »
 
 
 
 
 

Liever dan ooit
Liever dan ooit
<p>Ga in dit korte verhaal mee op huwelijksreis met de allerpopulairste Sullivan: Smith, de filmster met het hart van goud</p><p>‘Bella Andre schrijft seri... »
 
 
 
 
 

Bridgen
Bridgen
Bridge is al honderden jaren de favoriete denksport van miljoenen mensen over de hele wereld. Voor sommigen is het de ultieme uitdaging van hun strategisch i... »
 
 
 
 
 

100% Rhodos, Kos en Dodekanesos
100% Rhodos, Kos en Dodekanesos
Geniet van de gastvrijheid en veelzijdigheid van Rhodos en Kos. Vredige pijnboombossen en natuurstranden. Internationale dj’s en cocktails aan de rand van h... »
 
 
 
 
 

De cruise
De cruise
<p>Een glamoureus schip vol mysterieuze passagiers. Een oudejaarsfeest dat vreselijk uit de hand loopt... Durf jij aan boord te gaan van deze cruise?</p><p>T... »
 
 
 
 
 

Onschuld
Onschuld
<p>Deel 24 van de <em>Eve Dallas</em>-serie</p><p><em>Onschuld</em></p><p>Een meisje van acht wordt zwaar getraumatiseerd gevonden in een steegje. Ze herinne... »
 
 
 
 
 

De avontuurlijke minnaar
De avontuurlijke minnaar
Seks is een avontuur – ontdek je verlangens<br/><br/>Vertrouwen in je partner is de basis van alle seks. Daarna kun je een hoger niveau bereiken waarin je d... »