Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn Buiten Keuken
Mijn Buiten Keuken
In mijn derde kookboek "Mijn Buiten Keuken" gaan we met de barbecue en de rookoven lekkere gerechten maken, er staan drie verschillende hoofdstukken in het b... »
 
 
 
 
 

Mijn Italiaanse Keuken
Mijn Italiaanse Keuken
Het vierde deel van mijn kookboeken serie is “Mijn Italiaanse keuken”. Een kookboek waarin antipasto, pasta’s, Italiaanse gerechten, pizza’s en desse... »
 
 
 
 
 

Mijn Feestdagen
Mijn Feestdagen
“Mijn Feestdagen” een kookboek waarin we vanaf januari tot december, 21 landelijke, lokale en internationale feestdagen beschreven hebben.We starten natu... »
 
 
 
 
 

Mijn Burgers
Mijn Burgers
“Mijn Burgers” is een kookboek vol met het meest gegeten fastfood gerecht ter wereld, de hamburger. U begrijpt dat ik met mijn kookboeken serie niet acht... »
 
 
 
 
 

Mijn Soepen en Sauzen
Mijn Soepen en Sauzen
Dit is een kookboek waarin basisbouillons, soepen, koude en warme sauzen beschreven staan, ook zijn er vegetarische recepten in heb boek opgenomen en de rece... »
 
 
 
 
 

Mijn Hollandse keuken
Mijn Hollandse keuken
In mijn tweede kookboek "Mijn Hollandse Keuken" heb ik de klassieke, de vergeten en stamppotten in een nieuw jasje beschreven, naast de bovengenoemde stamppo... »