Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De spionne
De spionne
Voormalig spion Maggie Bird kwam naar het kustplaatsje Purity om haar verleden achter zich te laten nadat een missie tragisch mislukte. Tegenwoordig leeft ze... »
 
 
 
 
 

Luister naar mij
Luister naar mij
Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles onderzoeken de gruwelijke moord op Sofia Suarez, een verpleegster die enorm geliefd was bij haar bu... »
 
 
 
 
 

Ik weet een geheim
Ik weet een geheim
Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald e... »
 
 
 
 
 

Onder het mes
Onder het mes
Het gebeurt niet elke dag dat er een collega voor je ligt op de operatietafel, dus is anesthesist Kate Chesne onwillekeurig nóg zorgvuldiger dan anders. Nie... »
 
 
 
 
 

Girl Missing
Girl Missing
Library Edition »
 
 
 
 
 

Presumed Guilty
Presumed Guilty
Library Edition »
 
 
 
 
 

Sterf twee keer
Sterf twee keer
<p>Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is d... »
 
 
 
 
 

Diagnose besmet
Diagnose besmet
<p>'Het einde is bijna ondragelijk spannend.' - <i>NBD | Biblion
</i>
Een reeks onverklaarbare sterfgevallen komt aan het licht wanneer dokter Toby Harper e... »
 
 
 
 
 

Verdwijn
Verdwijn
Detective Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles losten samen al talloze zaken op.Tess Gerritsen biedt de lezer met de Rizzoli & Isles-serie alles wat... »