Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bloedgetuige
Bloedgetuige
Een meestermoordenaar laat een spoor van dood en verderf achter. Hij heeft al een aantal slachtoffers gemaakt, telkens buitengewoon mooie, jonge vrouwen, en ... »
 
 
 
 
 

De dochters van de beul
De dochters van de beul
Ze noemen hem Beul, een seriemoordenaar die al zeven jonge vrouwen heeft ontvoerd en gedood tijdens zijn zoektocht naar de perfecte dochter. Wie niet aan zij... »
 
 
 
 
 

Zwart
Zwart
De geboorte van het kwaad | Boek één

Thomas Hunter wordt in Denver op de vlucht voor zijn achtervolgers neergeschoten en ontwaakt in een andere werkelijkh... »
 
 
 
 
 

Wit
Wit
Vier boeken, twee werelden, één verhaal... welkom in de CirkelIn de ene wereld staat het virus op het punt de mensheid uit te roeien, in de andere wordt Th... »
 
 
 
 
 

Rood
Rood
De heroïsche bevrijding | Boek twee

Thomas Hunter komt tot de rampzalige ontdekking dat hij eraan meegwerkt heeft dat de dood in beide werelden wordt ontke... »
 
 
 
 
 

Blink Of An Eye
Blink Of An Eye
Blink of an Eye »
 
 
 
 
 

Het huis
Het huis
In de onherbergzame bossen van Alabama worden twee stellen opgejaagd door een moordenaar. Ze schuilen in een verlaten huis, maar ontdekken te laat dat d... »
 
 
 
 
 

Llamas / Burn
Llamas / Burn
 »
 
 
 
 
 

Anno Domini 30
Anno Domini 30
Tien jaar heeft Ted Dekker eraan gewerkt: zijn meesterwerk ‘Anno Domini 30’.

Wanneer vijanden onverwachts aanvallen, krijgt Maviah, de bastaarddochter v... »