Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schaduwschepen
Schaduwschepen
Voorbij de horizon liggen de magische landen van Gran Terre. Daar rijzen de kathedralen zestien kilometer de hemel in en schrijden goden over de bevroren toe... »
 
 
 
 
 

Gestolen Zielen
Gestolen Zielen
Gerard heeft zijn ka verspeeld, zijn derde ziel. <br/>Alle kleur en smaak is uit zijn leven verdwenen: zelfs pekingeend met pruimensaus smaakt naar klei en s... »
 
 
 
 
 

Gruwelgeintjes
Gruwelgeintjes
 »
 
 
 
 
 

Chatbox leugens
Chatbox leugens
Een jongen hoort een meisje te vragen zegt Ina. Jef is het feest straal vergeten. En nu is het te laat. Ina gaat al met Erik. Jef is boos. Thuis kruipt hij a... »
 
 
 
 
 

Walvis aan bakboord
Walvis aan bakboord
 »
 
 
 
 
 

Verhalen vertellers
Verhalen vertellers
Reis mee met gouden luchtschepen, ontmoet sensuele godinnen en ijzeren krijgers en werp een blik in het hiernamaals. Science Fiction, Fantasy en een vleugje ... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek M6
Plusleesboek M6
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

Computercode Cthulhu
Computercode Cthulhu
'Stoor niet Cthulhu's slaap! Want hij die doden uit hun graf oproept en de worm berooft, hij die het gezelschap van lijkenknagers verkiest boven dat van soep... »