Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Slachthuis
Slachthuis
Als een container vol met menselijke lichaamsdelen wordt gevonden in de haven van Aberdeen, herkent de politie meteen het handelsmerk van een van de meest be... »
 
 
 
 
 

Vers bloed
Vers bloed
Een verkrachter teistert de gure straten van Aberdeen. Agent Jackie Watson, de vriendin van inspecteur Logan McRae, biedt zich aan als lokaas. Na een paar ko... »
 
 
 
 
 

Dood kalm
Dood kalm
Stuart MacBride is geboren en getogen in Aberdeen. Hij debuteerde als thrillerauteur met het goed ontvangen Steenkoud, waarvoor hij de prestigieuze Barry Awa... »
 
 
 
 
 

Dood kalm
Dood kalm
Nog geen paar maanden geleden was brigadier Logan McRae nog de held van het politiekorps. Toen maakte een mislukte inval waarbij een colllega zwaar gewond ra... »
 
 
 
 
 

Dertien
Dertien
De kranten noemen hem Â’Birthday Boy. Hij kidnapt meisjes vlak voor hun dertiende verjaardag. Hij eist geen losgeld en laat geen enkel spoor na. Tot de gedup... »
 
 
 
 
 

Flesh House
Flesh House
A new Logan McRae thriller set in Aberdeen. It has been 18 years since thenotorious serial killer The Flesher was caught but now he has been released ona tec... »
 
 
 
 
 

Dertien
Dertien
Rechercheur Ash Henderson heeft een geheim. Vijf jaar geleden verdween zijn dochter Rebecca vlak voor haar dertiende verjaardag. Een jaar later kreeg hij een... »
 
 
 
 
 

Dunkles Blut
Dunkles Blut
 »
 
 
 
 
 

Steenkoud
Steenkoud
<h5>Lekker lezen ondanks dyslexie</h5><p>Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aang... »
 
 
 
 
 

Cold Granite
Cold Granite
Four-year-old David Reid's body is discovered in a ditch, strangled, mutilated and a long time dead... Set in Aberdeen, where the rainy season lasts all year... »