Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Slachthuis
Slachthuis
Als een container vol met menselijke lichaamsdelen wordt gevonden in de haven van Aberdeen, herkent de politie meteen het handelsmerk van een van de meest be... »
 
 
 
 
 

Vers bloed
Vers bloed
Een verkrachter teistert de gure straten van Aberdeen. Agent Jackie Watson, de vriendin van inspecteur Logan McRae, biedt zich aan als lokaas. Na een paar ko... »
 
 
 
 
 

Dood kalm
Dood kalm
Stuart MacBride is geboren en getogen in Aberdeen. Hij debuteerde als thrillerauteur met het goed ontvangen Steenkoud, waarvoor hij de prestigieuze Barry Awa... »
 
 
 
 
 

Dood kalm
Dood kalm
Nog geen paar maanden geleden was brigadier Logan McRae nog de held van het politiekorps. Toen maakte een mislukte inval waarbij een colllega zwaar gewond ra... »
 
 
 
 
 

Dertien
Dertien
De kranten noemen hem ’Birthday Boy. Hij kidnapt meisjes vlak voor hun dertiende verjaardag. Hij eist geen losgeld en laat geen enkel spoor na. Tot de gedup... »
 
 
 
 
 

Dark Blood
Dark Blood
Richard Knox has done his time and seen the error of his ways. He wants... »
 
 
 
 
 

Sawbones
Sawbones
 »
 
 
 
 
 

Blinde Zeugen
Blinde Zeugen
Blinde Zeugen »
 
 
 
 
 

De poppenspeler
De poppenspeler
<h5>Gitzwarte thriller voor de fans van Val McDermid en Ian Rankin</h5><p>Acht jaar geleden vermoordde De Poppenspeler vier vrouwen. Drie andere vrouwen liet... »
 
 
 
 
 

Dunkles Blut
Dunkles Blut
 »