Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lectrr grijnst
Lectrr grijnst
2013 was een jaar van ups en downs, van winst en verlies. We kregen een nieuwe paus, een Nederlandse koning, veel blote borsten van Femen en een nieuw EU-lid... »
 
 
 
 
 

Lectrr Feest
Lectrr Feest
Spijbelen voor het klimaat, het was een nieuw fenomeen in 2019 dat voor heel wat polemiek zorgde en het klimaat volop onder de aandacht bracht. Ook de brexit... »
 
 
 
 
 

Lectrr lockdown 2020
Lectrr lockdown 2020
Voor Lectrr, onder meer huiscartoonist van De Standaard, veranderde er weinig in 2020. Ook dit jaar zat hij elke dag in zijn kamertje te tekenen en de rest v... »
 
 
 
 
 

Lectrr nucleair
Lectrr nucleair
Al zijn hele leven lacht Lectrr met de wereld en de mensen. Al meer dan tien jaar lang doet hij dat elke dag op de pagina’s van De Standaard. En elk jaar o... »
 
 
 
 
 

Stem Lectrr
Stem Lectrr
De zenuwen gieren door de wereld en de Wetstraat. Politici gaan al een jaar op voorhand in verkiezingsmodus en zijn bang voor elkaar, hun eigen en andere par... »
 
 
 
 
 

Lectrr brult!
Lectrr brult!
In 2012 zou volgens de Maya's de wereld vergaan.Zover is het niet gekomen, maar toch was 2012allerminst een saai en kleurloos jaar. De presidentsverkiezingen... »