Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wat spook jij uit?
Wat spook jij uit?
Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten z... »
 
 
 
 
 

Shopaholic! omnibus
Shopaholic! omnibus
Shopaholic!
Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zond... »
 
 
 
 
 

Hou je mond!
Hou je mond!
<p>Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega's. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer... »
 
 
 
 
 

Mag ik je nummer even?
Mag ik je nummer even?
Poppy Wyatt is haar verlovingsring kwijt! Een antiek geval, al drie generaties in het bezit van de familie van Magnus, haar aanstaande. Over tien dagen is de... »
 
 
 
 
 

Aanpakken!
Aanpakken!
Samantha is een jonge topadvocate in Londen. Ze werkt keihard en vindt het heerlijk als de adrenaline door haar slanke lijf jaagt. Tot ze op een dag een enor... »
 
 
 
 
 

Ik krijg je wel
Ik krijg je wel
<p>Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte - trouwen op hun dertigst... »
 
 
 
 
 

Mini shopaholic
Mini shopaholic
Becky Brandon (geboren Bloomwood) is dol op haar tweejarige dochtertje. Maar de opvoeding van Minnie valt vies tegen. De kleine meid heeft al op prille leeft... »
 
 
 
 
 

Confessions of a shopaholic omnibus
Confessions of a shopaholic omnibus
shopaholic! & shopaholic in alle staten. Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die... »
 
 
 
 
 

Ken je me nog
Ken je me nog
Na een auto-ongeluk ontwaakt Lexi in het zieken-huis met geheugenverlies. Tot haar verbijstering is het opeens 2007. Lexi is nu achtentwintig, directeur en .... »
 
 
 
 
 

Ken je me nog?
Ken je me nog?
<p>Na een auto-ongeluk ontwaakt Lexi in het ziekenhuis met geheugenverlies. Tot haar verbijstering is het opeens 2007. Lexi is nu 28, directeur en... getrouw... »