Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Shopalicious!
Shopalicious!
De huwelijksreis rond de wereld van Becky en Luke was een daverend succes. En natuurlijk heeft Becky enkele souvenirs aangeschaft. Zijden kamerjassen uit Hon... »
 
 
 
 
 

De vraagprijs
De vraagprijs
Liz en Jonathan hebben niet één maar twee hypotheken, een berg schulden en een mopperende puberdochter. Tot makelaar Marcus in hun leven verschijnt - en al... »
 
 
 
 
 

Shopaholic And Sister
Shopaholic And Sister
Becky Bloomwood is back! Becky thought being married to Luke Brandon would be one big Tiffany box of happiness. But to be honest, it's not quite as dreamy as... »
 
 
 
 
 

Shopaholic
Shopaholic
Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van deze bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat éne... »
 
 
 
 
 

Ken je me nog?
Ken je me nog?
<p>Wat doe je als je omgeving beter weet wie je bent dan jijzelf?</p><p>Na een auto-ongeluk ontwaakt Lexi in het ziekenhuis met geheugenverlies. Tot haar ver... »
 
 
 
 
 

Prada, Pumps Und Babypuder
Prada, Pumps Und Babypuder
Prada, Pumps und Babypuder »
 
 
 
 
 

De cocktailclub
De cocktailclub
Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om ... »
 
 
 
 
 

Remember Me?
Remember Me?
 »
 
 
 
 
 

Shopaholic grijpt in
Shopaholic grijpt in
Becky is met haar halve familie in een camper op weg naar Las Vegas. Er moet van alles gebeuren. Geen paniek! Ze heeft een plan. Punt één: haar vader zoeke... »