Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Online
Online
Online is een verrassend en spannend kort verhaal van Simone van der Vlugt. Ellis heeft nooit van datingsites gehouden, zeker niet sinds haar vriendin Yvonne... »
 
 
 
 
 

Finsternis
Finsternis
Finsternis »
 
 
 
 
 

De slavenring
De slavenring
Het is de eerste eeuw na Christus. De zeventienjarige Folkrad groeit op als zoon van het stamhoofd van de Cananefaten in het Rijnland, dat voor een deel door... »
 
 
 
 
 

Schaduwzuster
Schaduwzuster
De literaire thriller Schaduwzuster van Simone van der Vlugt gaat over Marjolein, een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school in Rotterda... »
 
 
 
 
 

Schuld
Schuld
Een ontroerend verhaal over een meisje met een bijzondere gave. Over verdriet en vriendschap, schuldgevoel en de bevrijding daarvan.‘Pas als het meisje zic... »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem... »
 
 
 
 
 

Morgen ben ik weer thuis
Morgen ben ik weer thuis
De thriller 'Morgen ben ik weer thuis' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in ... »
 
 
 
 
 

Aan niemand vertellen
Aan niemand vertellen
'Aan niemand vertellen' van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het eerste deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. 'M... »
 
 
 
 
 

Het schaduwspel
Het schaduwspel
Het schaduwspel van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is een magistrale historische roman over Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, in de woelige tijd van d... »
 
 
 
 
 

Jacoba, dochter van Holland
Jacoba, dochter van Holland
Jacoba, dochter van HollandIn deze historische roman kruipt Simone van der Vlugt op overtuigende wijze in de huid van Jacoba van Beieren (1401-1436). Jacoba ... »