Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boks & de lege kamer
Boks & de lege kamer
 »
 
 
 
 
 

Een kuil voor een ander
Een kuil voor een ander
<p>Als na de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse binnenstad, in de buurt van Bureau Raampoort, een lichaam opgegraven wordt, staan rechercheur Van O... »
 
 
 
 
 

Pentito
Pentito
Simon de Waal<br/>Pentito<br/><br/>Winnaar De Diamanten Kogel 2008.<br/><br/>Een dertienjarige jongen is in ItaliĆ« getuige van de moord op zijn hele gezin. ... »
 
 
 
 
 

Een rat in de val
Een rat in de val
Tijdens een grote schoonmaak van de Amsterdamse Singelgracht stuit een grijper op een auto, die diep in de modder vastzit. Waarschijnlijk een oude auto die v... »
 
 
 
 
 

Een mes in de rug
Een mes in de rug
In een hotel in de Amsterdamse Jordaan wordt het lichaam van een man aangetroffen, die aan een hartaanval lijkt te zijn overleden. Rechercheur Peter van Oppe... »
 
 
 
 
 

Een mes in de rug
Een mes in de rug
Rechercheur Peter van Opperdoes en zijn collega Jacob worden gewaarschuwd dat een gast van een hotel in de Jordaan geen gehoor meer geeft. Als ze de kamer me... »
 
 
 
 
 

Een tien met een griffel
Een tien met een griffel
<p>Rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob krijgen een ingewikkelde zaak voor hun kiezen als een jonge vrouw vermoord wordt aangetroffen in ee... »
 
 
 
 
 

Een dief in de nacht
Een dief in de nacht
Als rechercheur Peter van Opperdoes op een koude winteravond een wandeling door donker Amsterdam maakt om zijn zinnen te verzetten, hoort hij in de verte de ... »