Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Smaakt naar meer
Smaakt naar meer
<p>Sergio Herman maakte een wereldreis om zijn culinaire kennis uit te breiden. Samen met Axel Daeseleire, die even gepassioneerd is over vreemde culturen en... »
 
 
 
 
 

Pimp your f**king kotfood
Pimp your f**king kotfood
Sergio Herman is bezig aan een boek vol eenvoudige maar straffe recepten voor studenten. Via Studio Brussel werden studenten opgeroepen hun ultieme maaltijd ... »
 
 
 
 
 

De basis
De basis
DE BASIS is een klassieker in kookboekenland. meer nog, "De Basis" is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minde... »
 
 
 
 
 

Desire
Desire
 »
 
 
 
 
 

Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Never change a winning team. Dé bestseller van vorig najaar is klaar voor een vervolg. Het nieuwe boek laat alweer op een frisse, sprankelende en moderne ma... »
 
 
 
 
 

Sergio's smaakmakers
Sergio's smaakmakers
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om ... »
 
 
 
 
 

Puur Zeeland
Puur Zeeland
In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en v... »
 
 
 
 
 

Mix with the best
Mix with the best
Tiramisu voor 14 personen, 30 glazen sabayon, 32 cannelloni, 35 minipizza's, 80 chocoladecakejes, 40 kleine broodjes, 120 meringues en nog veel meer.Met de n... »
 
 
 
 
 

Just cook it
Just cook it
Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat alle... »
 
 
 
 
 

New Italian [English edition]
New Italian [English edition]
Italian food: comfort food of the purest kind. Like so many of us, Sergio Herman has been captivated by Italy’s food culture for many years. Who doesn’t ... »