Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Van gember tot noot
Van gember tot noot
Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot."Een van mijn favori... »
 
 
 
 
 

Mijn Ibiza
Mijn Ibiza
In <i>Mijn Ibiza</i> geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos nat... »
 
 
 
 
 

Sergiology
Sergiology
Topkok Sergio Herman maakt een kunstobjectboek samen met twee van de beste fotografen van Europa: culinair fotograaf Tony le Duc en portretkunstenaar Stephan... »
 
 
 
 
 

Just cook it
Just cook it
Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat alle... »
 
 
 
 
 

De basis
De basis
 »
 
 
 
 
 

Sobremesa
Sobremesa
In <i>Sobremesa</i> geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos n... »
 
 
 
 
 

Pimp your f**king kotfood
Pimp your f**king kotfood
Sergio Herman is bezig aan een boek vol eenvoudige maar straffe recepten voor studenten. Via Studio Brussel werden studenten opgeroepen hun ultieme maaltijd ... »
 
 
 
 
 

Van oester tot zeetong
Van oester tot zeetong
Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn,... »
 
 
 
 
 

Just Cook It
Just Cook It
Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat alle... »
 
 
 
 
 

Minestrone box
Minestrone box
 »