Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Als Maria zwanger blijkt van haar derde kind, besluit ze het voortijdig te laten weghalen en de relatie met de vader te verbreken. Vlak daarna wordt ze met d... »
 
 
 
 
 

Stiefkind
Stiefkind
Virginia is vijftien. Omdat haar moeder niet goed voor haar zorgde, woont ze sinds haar zevende bij haar vader en stiefmoeder. Na een ruzie met haar vader be... »
 
 
 
 
 

Terug naar de kust
Terug naar de kust
Nadat Maria abortus heeft laten plegen wordt ze met de dood bedreigd. Ze duikt onder bij haar zus. Terwijl haar dierbaren aan Maria's geestelijke gezondheid ... »
 
 
 
 
 

Sterreneiland
Sterreneiland
 »
 
 
 
 
 

TEUS EN TOOS
TEUS EN TOOS
Raketjes zijn leesboeken voor kinderen die bij elk structureerwoord niet alleen de doelletter maar lle letters van het woord leren. Deze kinderen realiseren ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de snoepfabriek
Het geheim van de snoepfabriek
Meda’s ouders willen de oude snoepfabriek, die vroeger van Meda’s opa was, nieuw leven inblazen. De bank wil alleen een lening geven als ze het beroemdst... »
 
 
 
 
 

Doorlopen, Jodi
Doorlopen, Jodi
Jodi wil kampioen lange afstand lopen worden. Ze schrijft zich in voor de vijfkilometer polderloop. Haar vriendje Tonio wil haar wel trainen. Alleen komt die... »
 
 
 
 
 

Bijt de dief in zijn billen!
Bijt de dief in zijn billen!
Dammes Dief steelt van een dame. Pieter Pet krijgt hem bijna te pakken. Maar Dammes gooit hem van de ladder. En gaat er vandoor met de buit! Pieter Pet heeft... »