Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Handboek Word 2013
Handboek Word 2013
HANDBOEK<br/>WORD 2013<br/>Als gebruiker van Word maakt u in dit boek kennis met de belangrijkste geavanceerde functies.<br/>U leert juist die technieken ken... »
 
 
 
 
 

Basiscursus outlook
Basiscursus outlook
Met Basiscursus Outlook 2016 leer je werken met dit bekende Microsoft-programma voor het ontvangen en verzenden van e-mailberichten. De versie 2016 bevat een... »
 
 
 
 
 

OneNote praktisch en efficiënt
OneNote praktisch en efficiënt
Waar had ik het ook al weer genoteerd?Door de enorme hoeveelheid informatie die op ons afkomt, is het werken met een aantekeningenboekje en gele memo’s ste... »
 
 
 
 
 

OneNote
OneNote
Waar had ik het ook al weer genoteerd?Door de enorme hoeveelheid informatie die op ons af komt, is het werken met een aantekeningenboekje en gele memo s stee... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Powerpoint 2010
Basiscursus Powerpoint 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met PowerPoint<br/>2010.<br/>PowerPoint is een van de meest gebruikte presentatieprogrammas. U kun... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Word 2010
Basiscursus Word 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Word 2010.<br/>Word is een tekstverwerker waarmee u teksten kunt maken voor uiteenlopende<br/>... »
 
 
 
 
 

Basiscursus excel
Basiscursus excel
Excel 2016 is de nieuwste versie van het spreadsheetprogramma van Microsoft waarmee u berekeningen, begrotingen, analyses, rapporten en grafieken kunt maken.... »
 
 
 
 
 

Office 2007 - voor het examen!
Office 2007 - voor het examen!
Dit boek is een van de twee delen die gebruikt kunnen worden als voorbereiding op het ECDL-examen. De inhoud van dit boek is afgestemd op de volgende modules... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Word 2013
Basiscursus Word 2013
Word 2013 is het jongste tekstverwerkingsprogramma van Microsoft waarmee uteksten kunt maken voor uiteenlopende doeleinden. Van brieven tot rapporten en van ... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Powerpoint 2016
Basiscursus Powerpoint 2016
PowerPoint 2016 is de nieuwst versie van het presentatieprogramma van Microsoft voor professionals en consumenten.*Bedrijven gebruiken het voor zakelijke pre... »