Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nest
Nest
In <i>Nest</i> schetst Sanneke van Hassel de wereld van een tiental personages. Als de zestienjarige Julia zwanger raakt, is haar omgeving in rep en roer. Ac... »
 
 
 
 
 

Fraaie zaken
Fraaie zaken
Zes bekende Nederlandse schrijvers schreven een verhaal waarin voor advocaten en hun vak een belangrijke rol is weggelegd. Het resultaat is deze heerlijke bu... »
 
 
 
 
 

Witte Veder
Witte Veder
Een jonge vrouw laat haar auto repareren bij een Turkse garagehouder. Hij weet alles van de West Side Story en houdt net iets te lang haar hand vast. Een wel... »
 
 
 
 
 

Milde klachten
Milde klachten
 »
 
 
 
 
 

Indian time
Indian time
Een dagelijkse sleur, die onmogelijk lijkt om te doorbreken. Zo ziet Mijs haar leven. Dan duikt er opeens een intrigerende man op bij haar bankje aan de Rott... »
 
 
 
 
 

Thea van Doorn tekeningen schilderijen
Thea van Doorn tekeningen schilderijen
In deze publicatie wordt verslag gedaan van de wonderlijke wereld die Thea van Doorn in haar werk weet te scheppen. In soms persoonlijke, lezenswaardige bijd... »
 
 
 
 
 

Hier blijf ik
Hier blijf ik
Met een minimum aan woorden weet Sanneke van Hassel een rijke en dynamische wereld op te roepen. Haar verhalen vormen een grootstedelijk universum, bevolkt d... »
 
 
 
 
 

Het nachtelijk bal
Het nachtelijk bal
 »
 
 
 
 
 

Stille grond
Stille grond
Midden in de stad werkt Johannes al jaren met daklozen en verslaafden. Op het terrein van de opvang is hij een tuin begonnen, heimelijk terugverlangend naar ... »