Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ooitgebeurd
Ooitgebeurd
 »
 
 
 
 
 

Bikkel
Bikkel
De illustere Surinaamse militair Fred Ormskerk (1923-1980), bijgenaamd Bikkel, woonde na zijn pensionering korte tijd in Nederland. Hij kon niet aarden en wi... »
 
 
 
 
 

Privacy
Privacy
In hoog tempo werden maatregelen doorgedrukt die de overheid, het opsporingsapparaat en het bedrijfsleven inzicht geven in denken, doen en laten van burgers.... »
 
 
 
 
 

De papieren heilstaat
De papieren heilstaat
Het is bijna niet meer voor te stellen, maar Albanië, het armste land van Europa, beschouwde zichzelf tot 1991als ‘baken voor het ware socialisme’ en en... »
 
 
 
 
 

De miljoenenroof
De miljoenenroof
De miljoenenroof is het onwaarschijnlijk spannende verhaal over de grootste roof van subsidiegeld ooit in Nederland. Hoofdrolspeler is het rekenwonder Clemen... »
 
 
 
 
 

De papieren heilstaat
De papieren heilstaat
Het is bijna niet meer voor te stellen, maar Albanië, het armste land van Europa, beschouwde zichzelf tot 1991 als ‘baken voor het ware socialisme’, he... »
 
 
 
 
 

Albanie
Albanie
 »
 
 
 
 
 

Schuifkaas
Schuifkaas
Een reünie voor ex-bewoners van kindertehuis Nieuw Voordorp dreigt totaal uit de hand te lopen. De uitnodiging om na veertig jaar weer eens bij elkaar te ko... »