Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Leila, het begin
Leila, het begin
Na duizend jaar dreigt de aarde opnieuw aan het Kwaad ten onder te gaan. De enige die het tij kan keren, is Leila. Zij is de nieuwe Hogepriesteres, maar heef... »
 
 
 
 
 

Dodelijke Magie
Dodelijke Magie
Nanali is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Toch is ze vastbesloten om, samen met haar vriendinnen, de strijd met de Varons en de Kygs aan te gaan. Ze... »
 
 
 
 
 

De zaak
De zaak
Een Russische professor koopt in Jeruzalem een koker waar een aantal papyrusrollen en een filmrolletje in zitten. Als hij verdwijnt, doet een voormalig Mossa... »
 
 
 
 
 

Het papyruscomplot
Het papyruscomplot
Bij de Dode Zee worden papyrusrollen opgegraven met onthullende teksten. In Rome stelt kardinaal Medeiros alles in het werk om deze documenten te laten verdw... »
 
 
 
 
 

Het Verraad
Het Verraad
De ontmoeting met een Gwargvrouw die over negatieve Energie beschikt, zorgt voor verwarring bij Leila en haar groep. Is deze vrouw te vertrouwen? Dient zij h... »
 
 
 
 
 

De dood van Europa
De dood van Europa
Het antisemitisme steekt opnieuw de kop op in Duitsland. Tijdens een uit de hand gelopen demonstratie in Berlijn gooien relschoppers van Antifa een molotovco... »
 
 
 
 
 

Ultieme uitdaging
Ultieme uitdaging
Het is mei 1969. Hans de Koster stapt na een aantal jaren te hebben gevaren, in Rotterdam aan wal. Tot zijn schrik wordt hij aangehouden door de marechaussee... »
 
 
 
 
 

Het Oslo-virus
Het Oslo-virus
Als in 2019 een onbekend virus toeslaat in Zweden, kan men nog niet vermoeden wat er daadwerkelijk aan de hand is. Het virus verandert mensen in rap tempo in... »
 
 
 
 
 

De Al-Qaeda connectie
De Al-Qaeda connectie
Fascinerende thriller over Al QaedaFahjeed Rashwan, een tot Engelsman genaturaliseerde Saoedi, leeft een eerzaam bestaan in Londen. In werkelijkheid is hij e... »
 
 
 
 
 

De Eindstrijd
De Eindstrijd
Leila en Tess worden eindelijk herenigd. Leila doet wat ze kan om haar positieve en negatieve Energie onder controle te krijgen. Vreemd genoeg is het de Gwar... »