Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Dagschotel
De Dagschotel
"De Dagschotel: 36 succesrecepten van njam-chefs<br/>Peter Goossens, Johan Segers, Chiara van Emrik, Peppe<br/>Giacomazza, Jan Buytaert en Roger van Damme.<b... »
 
 
 
 
 

Het beste van Roger van Damme
Het beste van Roger van Damme
Njam!-chef en meester -patissier Roger van Damme weet hoe hij de harten culinair moet veroveren en die kennis wil hij graag met u delen. In dit boek heeft hi... »
 
 
 
 
 

Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Sergio Herman, Peter Goossens & Roger Van Damme
Never change a winning team. Dé bestseller van vorig najaar is klaar voor een vervolg. Het nieuwe boek laat alweer op een frisse, sprankelende en moderne ma... »
 
 
 
 
 

Njam : Soep!
Njam : Soep!
Met recepten van o.a.:Roger van DammeJohan SegersJan Buytaert Dominique PersooneDagny Ros Asmundsdottir Peppe Giacomazza  »
 
 
 
 
 

Smossen mag
Smossen mag
Smossen Mag! is het plezantste kookboek voor kinderen en hun ouders of grootouders. Sterrenchef Roger van Damme laat zien hoe je aan de hand van eenvoudige f... »
 
 
 
 
 

Roger Van Damme desserts
Roger Van Damme desserts
'Chef van het jaar 2010','Beste patissier ter wereld 2017', een Michelinster, een zevende boek, ... Op 25 jaar tijd heeft Roger van Damme alle topingrediënt... »
 
 
 
 
 

Roger Van Damme
Roger Van Damme
 »
 
 
 
 
 

Het gebak
Het gebak
<p>In <em>Het gebak</em> bundelen toppatissier Roger van Damme en hobbykok Claudia Allemeersch hun krachten om je te trakteren op de meest verrukkelijke cake... »
 
 
 
 
 

De gastentafel
De gastentafel
Een etentje organiseren voor vrienden of familie, leuk! Maar hoe zorg je ervoor dat je niet de hele tijd met potten en pannen in de weer bent terwijl je gast... »
 
 
 
 
 

Desserts
Desserts
njam programmaboek. Het eerste dessertboek van Roger van Damme! Met 31 originele desserts en... »