Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Drakenhoeder
Drakenhoeder
In De Kronieken van de Wilde Regenlanden keert Robin Hobb terug naar de wereld van De Boeken van de Levende Schepen en De Thuiskomst. De Kronieken zijn een v... »
 
 
 
 
 

Drakenbloed
Drakenbloed
De hoofdrolspelers in De Kronieken van de Wilde Regenlanden wacht een schimmige toekomst. Niets is zeker. De draken en hun drakenhoeders die via de Wilde Reg... »
 
 
 
 
 

Het Magische Schip
Het Magische Schip
Het Magische Schip is het eerste deel van Robin Hobbs trilogie De Boeken van de Levende Schepen, haar tweede trilogie na de wereldwijde bestseller De Boeken ... »
 
 
 
 
 

De boeken van de levenden
De boeken van de levenden
<p>De piraat Kennit heeft het levende schip de Vivacia nu volledig in zijn macht. Althea Vestrit zint op een manier haar schip terug te krijgen.
Deel 2 ... »
 
 
 
 
 

De moordenaar van de Nar
De moordenaar van de Nar
'Robin Hobb is een van de grootste fantasy-auteurs van deze tijd. Schijnbaar moeiteloos pakt ze de draad van de Ziener-boeken weer op.' - The Times

Tien jaa... »
 
 
 
 
 

Ship Of Destiny
Ship Of Destiny
Book Three of The Liveship Traders »
 
 
 
 
 

Leerling en meester
Leerling en meester
Vertrouwde sellers in een vernieuwde uitvoering. De zeer succesvolle reeks De boeken van de Zieners vestigde de naam van Robin Hobb voorgoed bij het fantasyp... »
 
 
 
 
 

Overgangsritueel
Overgangsritueel
Dit is het aangrijpende verhaal van de onzekere krijgerzoon Nevare die tot alles beried is om zich een waardig opvolger van zijn vader te betonen. Zijn leven... »
 
 
 
 
 

Drakenhoeder
Drakenhoeder
‘Herinneringen drongen haar gedachten binnen en vervulden haar met droefheid. Herinneringen aan vliegen, aan paren, aan hete zandstranden waar haar vooroude... »