Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Besmet
Besmet
Er komt een abrupt einde aan het geluk van dr. Jack Stapleton als hij zijn goedlopende oogartsenpraktijk verliest aan een gigantisch medisch concern... n zij... »
 
 
 
 
 

Kritiek
Kritiek
De kerngezonde, atletische computerprogrammeur David Jeffries, had niet kunnen vermoeden dat een simpele enkelblessure tot zijn dood zou leiden...

Angela Da... »
 
 
 
 
 

Intern
Intern
Om zijn studie medicijnen af te ronden besluit de jonge co-assistent Peters in een ziekenhuis op Hawaii te gaan werken. Het is het begin van een hectische pe... »
 
 
 
 
 

Crisis
Crisis
Drie vrouwen, allen gestorven onder mysterieuze omstandigheden. Patholoog-anatoom Jack Stapleton staat voor een raadsel.De eerste vrouw die overlijdt na een ... »
 
 
 
 
 

Narcose
Narcose
ROBIN COOK
Narcose
Jeffrey Rhodes, een bekwaam en algemeen gewwardeerd anesthesist, komt tijdens een betrekkelijk eenvoudige bevalling in de problemen. De mo... »
 
 
 
 
 

Fataal
Fataal
 »
 
 
 
 
 

Overdosis
Overdosis
 »
 
 
 
 
 

Invasie
Invasie
Op zekere avond wordt de volledige bevolking van een Amerikaanse provincieplaats met een onverklaarbaar verschijnsel geconfronteerd: in alle huizen begeven d... »