Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

1912 Hoog
1912 Hoog
Op dinsdag 17 augustus fietste ik voor het eerst de Mont Ventoux op. Het was een belevenis om nooit te vergeten. Dit is het verhaal van een overwinning op ee... »
 
 
 
 
 

25 Harleys & 2 Indians
25 Harleys & 2 Indians
Dit reisverhaal is geen geschiedenisboek. Het is een persoonlijk verslag van een onvergetelijke motorreis, met Flanders Fields Chapter Belgium en zijn HOG-le... »
 
 
 
 
 

Het Schriftje
Het Schriftje
Met de hand schrijven ordent de gedachten beter. Daarmee komen de stormen in het hoofd op papier te staan. »
 
 
 
 
 

Villa Berghof
Villa Berghof
Het huis van zijn overleden ouders roept herinneringen op aan een jeugd overschaduwd door de Vlaamse obsessies van zijn vader en diens beste vriend. Zwervend... »
 
 
 
 
 

Laatst... jaar 3
Laatst... jaar 3
Verzameling grappige en trieste verhalen, verzonnen en waargebeurd. De onderwerpen zijn zeer diverse: huis en keuken, reizen, Corona, maatschappij en jogging... »
 
 
 
 
 

Laatst... Jaar 4
Laatst... Jaar 4
Dit is de vierde verzameling van mijn blogjes, zoals verschenen op www.rikwintein.com. Vanaf deze bundel laat ik de oogst samenvallen met het kalenderjaar. D... »
 
 
 
 
 

Laatst... jaar 1
Laatst... jaar 1
 »
 
 
 
 
 

Help! Ze Martelt Mij!
Help! Ze Martelt Mij!
De genaamde Rodrick Leafhawwe van Keel - Rod Leaf voor de vrienden - heeft een vreselijk geheim. Filosoferend over zijn leven brengt hij het langzaam naar bo... »
 
 
 
 
 

Het Ontwaken van Motormuis
Het Ontwaken van Motormuis
De befaamde Milwaukee Vibrator heeft een diepe, vette stempel geslagen op mijn leven en dat van miljoenen anderen. Nu wil het universum dat wat het hart en d... »