Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toekomstplannen
Toekomstplannen
De extroverte Sanne van Gemert werkt sinds kort bij het plaatselijke ANWB/VVV-kantoor als ze Jeroen Prinsen leert kennen. De imker die wekelijks potjes bijen... »
 
 
 
 
 

Loslaten
Loslaten
Een prachtige, invoelende roman van Ria van der Ven-Rijken, auteur van onder meer De familieband en Kostbaar verlies Als Timons vrouw Nynke verongelukt, is d... »
 
 
 
 
 

Lieve vrede
Lieve vrede
De roman ‘Lieve vrede’van Ria van der Ven-Rijken gaat over twee zussen die totaal verschillende levens leiden. In plaats van gelukkig te zijn met wat ze ... »
 
 
 
 
 

Soms gaat het anders
Soms gaat het anders
 »
 
 
 
 
 

Pijnlijk verleden
Pijnlijk verleden
Als pleegkind heeft Brenda Landman een fijne jeugd gehad, al was de aanleiding erg verdrietig. Die bagage heeft Brenda altijd bij zich. Wanneer ze als maatsc... »
 
 
 
 
 

Met tegenwind
Met tegenwind
Mélanie Dumoulin is een succesvol fotograaf en is gelukkig getrouwd met Ricardo. Het leven lacht haar toe, totdat haar moeder Esther bekendmaakt dat ze wil ... »
 
 
 
 
 

Soms gaat het anders
Soms gaat het anders
In ‘Soms gaat het anders’ van Ria van der Ven-Rijken is Ellis dol op kleine kinderen en haar baan als leidster bij kinderdagverblijf De Regenboog is haar... »