Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stille pijn
Stille pijn
Rosie en haar hond Ben zijn dikke vrienden. Altijd zijn ze samen, ook 's nachts. Maar Ben wordt oud en ziek en moet afgemaakt worden. 'Morgen,' zegt mam, 'da... »
 
 
 
 
 

Schimmen in de nacht
Schimmen in de nacht
 »
 
 
 
 
 

Oma Toos is boos
Oma Toos is boos
De bomen in het park moeten weg. Er moeten winkels komen. Dat vinden Daan en Anna niet leuk. Arme bomen. Wie redt ze? Daan en zijn zusje rennen naar oma Too... »
 
 
 
 
 

Oma Toos in opstand
Oma Toos in opstand
De bomen in het park moeten weg. Er komen winkels. Daar balen Marc en Fleur van. Arme bomen. Wie redt ze? Marc en zijn zusje hollen naar oma Toos. Kan zij ie... »
 
 
 
 
 

Nooit meer naar huis
Nooit meer naar huis
 »
 
 
 
 
 

Oma Toos schopt een rel
Oma Toos schopt een rel
'Ik vecht tot mijn laatste tand', zegt oma Toos als ze haar huis uit moet. En dat doet ze. Ze spijkert haar huis dicht en gooit zelfs met eieren. Maar het he... »
 
 
 
 
 

Voor mijn verre prins
Voor mijn verre prins
Iris ontmoet de jongen van haar dromen: hij is knap, intelligent, attent en superlief. Er is maar één probleem: Iris zit nog op school in Nederland en Rosh... »
 
 
 
 
 

Oma Toos grandioos
Oma Toos grandioos
'Ik vecht tot mijn laatste tand' zegt oma Toos als ze haar huis uit moet. En dat doet ze. Ze spijkert haar huis dicht en gooit zelfs met eieren uit het raam.... »
 
 
 
 
 

Stop de tijd!
Stop de tijd!
Job vindt het erg oneerlijk dat andere kinderen uit zijn klas wel nieuwe spullen krijgen en hij niet. Zijn ouders kunnen dat niet betalen.In het huis van hun... »