Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het lied der seizoenen
Het lied der seizoenen
De Tweede Wereldoorlog heeft grote gevolgen voor de gezinnen van twee zussen Berna en Jantine. Berna woont met haar man Antheun Gerlach en kinderen op De Kar... »
 
 
 
 
 

Bonbons voor een gebroken hart
Bonbons voor een gebroken hart
Fotomodel Lottemarie Mazurel krijgt op kerstavond een auto - ongeluk. Daardoor verliest ze haar baan, haar vriend en haar hartsvriendin. Na haar herstel reag... »
 
 
 
 
 

Het lied van het leven
Het lied van het leven
ROMAN OVER DE ONVERBREKELIJKE FAMILIEBAND TUSSEN TWEE VROUWEN
1940 - Oorlog. De zussen Berna en Jantine de Winter leiden met hun gezinnen heel verschillende ... »
 
 
 
 
 

De verborgen brieven
De verborgen brieven
Vlak voordat Beatrijs van Anrooy overlijdt, doet ze haar kleindochter Tessa een vreemd verzoek: Tessa moet mensen opzoeken en hun vertellen dat Beatrijs alt... »
 
 
 
 
 

Meiden van de markt
Meiden van de markt
Het klinkt niet bepaald als een droomcarrière: eigenaar van een marktkraam. Maar dit is precies de wending die de jonge Kiki en Madelon - student geschiede... »
 
 
 
 
 

Dochter van de maan
Dochter van de maan
Een geërfde souvenirwinkel, een charmant stadje en een mysterieuze buurman. Heerlijke ingrediënten voor Dochter van de maan, de nieuwe roman van Reina Cris... »
 
 
 
 
 

Het zal je maar gebeuren
Het zal je maar gebeuren
De bewoners van De Oudekerkstraat reageren heel verschillend als op een regenachtige middag een meisje loten verkoopt voor De Straatloterij. Laurens heeft me... »
 
 
 
 
 

Droomplek
Droomplek
<p>Op de vlucht voor een engerd die alles uit de kast trekt om haar te versieren besluit hoofdpersoon Katja in ‘Droomplek’ van Reina Crispijn de feestdag... »
 
 
 
 
 

Het lied van het leven
Het lied van het leven
Het lied van het leven 2 van Margreet en Reina Crispijn, met de romans Prelude in springtij en Herfstsonate. Het lied van het leven is een epische familieges... »
 
 
 
 
 

Herfstsonate
Herfstsonate
Vierde en afsluitende deel van de familiekroniek maakt de serie compleet.Drie sterke vrouwen drie levens drie beslissingen!November 1956¿ De Hongaarse ops... »