Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De man van mijn dromen
De man van mijn dromen
Autumn Haven was van plan om in Las Vegas een gokje te wagen, een show te bezoeken en zich te vermaken. Wat niet op het programma stond was een huwelijk en a... »
 
 
 
 
 

Gek op jou
Gek op jou
<b><i>Zwoel en zinderend sensueel</b>,/i>Rachel Gibson is een Amerikaanse bestsellerauteur van sensuele romans vol humor en pit.<b><i>Gek op jou</b></i>Lily ... »
 
 
 
 
 

Gewoonweg onweerstaanbaar
Gewoonweg onweerstaanbaar
Gewoonweg onweerstaanbaarGeorgeanne Howard verlaat haar verloofde voor het altaar als ze beseft dat ze niet kan trouwen met een man die oud genoeg is om haar... »
 
 
 
 
 

Zwijgen is zilver
Zwijgen is zilver
Chelsea wordt aangenomen als personal assistant voor de zwaar geblesseerd - en even eigenwijze - ijshockeyspeler Mark Bressler. Wat hij niet weet, en zij nie... »
 
 
 
 
 

Niet alles is liefde
Niet alles is liefde
Niet alles is liefde<br/>Clare's societytbruiloft is duidelijk van de baan als ze haar verloofde met de wasmachinemonteur(!) betrapt. Het ene moment beleeft ... »
 
 
 
 
 

Kijk! Jane scoort!
Kijk! Jane scoort!
Jane leeft een spannend single levewn in de grote stad. Overdag is ze journaliste en is haar voornaamste taak het verslaan van het nieuws rondom het ijshocke... »
 
 
 
 
 

Weet wie je date
Weet wie je date
Adele Harris heeft geen idee! Ze heeft inmiddels zoveel mislukte dates gehad, dat ze ervan overtuigd is geraakt dat ze vervloekt is en gedoemd allen te blijv... »
 
 
 
 
 

Gezocht: redder in nood!
Gezocht: redder in nood!
<b>Wie-o-wie wordt Sadie's redder in nood?<br/><br/>'Genieten met een hoofdletter G!' - <i>Chicklit.nl</i><br/> <br/>'Rachel Gibson schrijft chicklits zoals ... »
 
 
 
 
 

Undercover lover
Undercover lover
Wat is dat toch met mannen? Beroerde auto's, belabberde banen, slechte tanden met dito adem: niets weerhoudt hen ervan om te proberen elke vrouw mee te slepe... »
 
 
 
 
 

Nothing but Trouble
Nothing but Trouble
 »