Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kleine geschiedenis van de vooruitgang
Kleine geschiedenis van de vooruitgang
De vooruitgang vreet zijn bedenkers op we hebben het wiel en het buskruit uitgevondenm maar tegelijkertijd hebben al onze geniale ontdekkingen in toenemende ... »
 
 
 
 
 

Italië
Italië
Italië ligt in het zuiden van Europa en is grotendeels een schiereiland dat omgeven wordt door zee. Het grootste deel van het land is heuvelachtig en er zij... »
 
 
 
 
 

Plunderende Piraten
Plunderende Piraten
 »
 
 
 
 
 

Duitsland
Duitsland
Duitsland ligt in het noorden van Midden-Europa. Tussen 1949 en 1990 was Duitsland verdeeld in West-Duitsland en Oost-Duitsland. In 1990 werden de beide land... »
 
 
 
 
 

Black boy
Black boy
A reissue of Wright's 1945 autobiography about growing up in the Jim Crow South only one step away from slavery. Gradually he learned how to survive in a wor... »
 
 
 
 
 

Mexico
Mexico
Mexico is een lang, smal land in het zuidelijkste deel van Noord-Amerika. Het beslaat een oppervlakte van 1.958.200 vierkante kilometer en heeft een inwonert... »
 
 
 
 
 

Cisco IP Routing Primer
Cisco IP Routing Primer
een gedetailleerd overzicht van de werking van IP-routering »
 
 
 
 
 

India
India
ndia is het grootste land in Zuid-Azië en het op zes na grootste land ter wereld. Het heeft een <br/>oppervlakte van zo\\\\\\\'n 3.288.000 vierkante kilomet... »
 
 
 
 
 

Nonzero
Nonzero
The Logic of Human Destiny. In a book sure to stir argument for years to come, Robert Wright... »
 
 
 
 
 

De Vikingtijd
De Vikingtijd
 »