Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wat is een bloem?
Wat is een bloem?
 »
 
 
 
 
 

Raketten en ruimtevaart
Raketten en ruimtevaart
Lancering! Terwijl de spaceshuttle majestueus opstijgt, stoten zijn krachtige raketmotoren enorme vlammen uit. Alle ruimteschepen hebben een ontzagwekkend gr... »
 
 
 
 
 

Medische ethiek
Medische ethiek
In de twintigste eeuw is grotere vooruitgang geboekt in de medische technologie dan in enige andere eeuw in de geschiedenis. Honderd jaar geleden stond de mo... »
 
 
 
 
 

Internet
Internet
Wat is het internet, wie beheert het en wie kan het gebruiken? De antwoorden op deze vragen zijn: een supernetwerk van computers, niemand en iedereen!

Het ... »
 
 
 
 
 

Jakkes!
Jakkes!
een groot boek over kleine griezels »
 
 
 
 
 

Krachten
Krachten
Waarom staan sommige voorwerpen stil? <br/>Hoe kun je spanning in een materiaal veroorzaken? <br/>Waarom hebben dromedarissen grote voeten? <br/>De antwoorde... »
 
 
 
 
 

Materialen
Materialen
Waar kun je een vloeibaar raam zien?<br/>Hoe kun je een vaas draaien?<br/>Waar in de ruimte vind je een honingraat?<br/>De antwoorden op deze raadselachtige ... »
 
 
 
 
 

Elektriciteit & magnetisme
Elektriciteit & magnetisme
Hoe kan een citroen een lamp laten branden?
Hoe kun je een onzichtbaar krachtveld zien?
Welke trein kan zweven?
De antwoorden op deze raadselachtige vragen e... »
 
 
 
 
 

Wat is een vogel?
Wat is een vogel?
 »
 
 
 
 
 

Aarde en Ruimte
Aarde en Ruimte
Hoe bewegen platen?<br/>In welke richting draait de aarde om haar as?<br/>Wat bevindt zich voorbij de aarde in de ruimte?<br/>De antwoorden op deze raadselac... »