Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Is dit een mens
Is dit een mens
De weinige overlevenden van Auschwitz hebben zonder uitzondering heel veel geluk gehad. Maar dat geluk is niets bij de narigheid die ze dagelijks moesten zie... »
 
 
 
 
 

De zesde dag
De zesde dag
De korte verhalen van Primo Levi (1919-1987) vormen de schakel tussen zijn Auschwitz-getuigenissen "Is dit een mens" en "Het respijt", en zijn langere, liter... »
 
 
 
 
 

Lilith
Lilith
In Lilith pakt Marzi de zaken bepaald niet half aan: in Londen gebeuren dingen die te verschrikkelijk voor woorden zijn. Vier jaar nadat Emily en haar vriend... »
 
 
 
 
 

Het respijt
Het respijt
<p>Twee literaire meesterwerken over de Tweede Wereldoorlog nu in een nieuwe editie</p><p><em>Het respijt</em></p><p><em>Het respijt</em> is het verhaal van ... »
 
 
 
 
 

Periodiek systeem
Periodiek systeem
 »
 
 
 
 
 

Zo was Auschwitz
Zo was Auschwitz
<p>Na de Tweede Wereldoorlog maakte Primo Levi de wereld op indringende wijze deelgenoot van zijn oorlogservaringen. Met zijn aangrijpende verhalen en getuig... »
 
 
 
 
 

Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus
Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus
Levi Dowling<br/>Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus<br/>Een boodschap voor het Watermantijdperk <br/>Prijs: 18,50 <br/>Pagina's: 324 <br/>Bindwijze... »
 
 
 
 
 

de kruissleutel
de kruissleutel
 »