Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Low-Power Deep Sub-Micron Cmos Logic
Low-Power Deep Sub-Micron Cmos Logic
Low-Power Deep Sub-Micron CMOS Logic »
 
 
 
 
 

Spoor
Spoor
SPOOR editie 29 geeft ook dit jaar weer in woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoorwegen in Nederland, met niet alleen veel aandacht voor het rol... »
 
 
 
 
 

Trucks
Trucks
Het wegtransport is niet alleen van groot belang voor de Nederlandse economie, maar zorgt ook voor een grote variĆ«teit aan vrachtwagens op de weg. Dit derde... »
 
 
 
 
 

Spoor
Spoor
actualitieten en achtergronden spoorwegen Nederland 2011. »
 
 
 
 
 

Ondernemerschap in hoofdlijnen
Ondernemerschap in hoofdlijnen
- Unieke multidisciplinaire benadering;- behandelt de theorie achter de gangbare canvassen en modellen;- ook geschikt voor niet-economische opleidingen.Onder... »
 
 
 
 
 

Wat proef ik?
Wat proef ik?
Veel mensen drinken regelmatig een glas wijn. Gewoon omdat ze dat lekker vinden. Maar wat bepaalt nu eigenlijk of je een wijn lekker vindt? Je eigen smaak na... »
 
 
 
 
 

Spoor
Spoor
Spoor editie 22

SPOOR 22 geeft ook dit jaar weer woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoor- en tramwegen in Nederland, met niet alleen veel aanda... »
 
 
 
 
 

Spoor
Spoor
SPOOR 25 geeft ook dit jaar weer woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoor- en tramwegen in Nederland, met niet alleen veel aandacht voor het roll... »
 
 
 
 
 

Spoor
Spoor
SPOOR editie 30 geeft ook dit jaar weer in woord en beeld een uitgebreid overzicht van de spoorwegen in Nederland. »